Автор |
Съобщение |
Dalgiaaa
|
 Базови упражнения за мускулна маса
Според вас кой са основните ви упражнения?За мен са: Крака-клек,лег преса Гърди-лег и полулег с щанга,кофички Гръб-тяга,чукове,набирания Рамене-рамени преси с щанга Бицепс-сгъване с щанга Трицепс-кофички
пп-интересуваме най-ввече на аполон и близнаците мнението(както и на някой друг който разбира повече от мен!!!)
|
Април 1st, 2011, 11:58 pm |
|
 |
Brothers of Metal
Администратор
Регистриран на: Декември 29th, 2010, 7:52 pm Мнения: 563 Местоположение: София
|
 Re: Базови упражнения за мускулна маса
Крака - клек Гърди - лег с щанга Гръб- набиране широк хват и гребане с щанга Рамена - преси с щанга Бицепс - сгъване с щанга Трицепс - френско от лег Трапец - повдигане на раменете с щанга или дъмбели
_________________ www.Muscle-Team.net
|
Април 2nd, 2011, 12:34 am |
|
 |
Stone
|
френското не натоварва ли само долната част на трицепса (вътрешната доло до лакътя?)
|
Ноември 26th, 2011, 11:55 pm |
|
 |
Brothers of Metal
Администратор
Регистриран на: Декември 29th, 2010, 7:52 pm Мнения: 563 Местоположение: София
|
Предимно нея да, но пък тя е най-голямата глава и там най-лесно се трупа маса. За външната глава препоръчвам разгъване на скрипец с въже като в края на движенето въжето се разтваря.
_________________ www.Muscle-Team.net
|
Ноември 27th, 2011, 7:36 pm |
|
 |
daniel4o
|
За трицепса достатъчно ли са кик-бек едностранно разгъване на трицепс зад глава Френско Аз след като ги правя на другия ден при разтягането на ръката назад усещам нещо като мускулна треска само ръката като е изпъната
|
Ноември 29th, 2011, 9:25 pm |
|
 |
KoHaH
|
Гръб- набиране широк хват и гребане, но на уреда в седнало положение (Не знам как се казва точно) Рамена - преси с щанга Бицепс - сгъване с щанга прав Трицепс - френско от лег + разтягане на скрипец с въже
|
Декември 1st, 2011, 8:00 pm |
|
 |
Stone
|
амм най голямата имаш предвит нагоре където е наи плътна а надолу към лакатя става по малка смисал от вътрешната страна на лакътя като се погледнеш с огледалото която опира на гърба ако ме разбра ;д
|
Март 14th, 2012, 2:48 am |
|
 |
|