|
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
KoHaH
|
 Плуване.
Плуването е начин на придвижване във водата посредством движение на тялото. То е присъщо за човека и за всички животни. Освен прекрасен начин за поддържане на физическа форма и активност, плуването е и спортна дисциплина. То е един от спортовете на първите модерни Олимпийски игри през 1896 в Атина. Също така един от най - добрите начини за развитите на мускулатурата. Вие какво смятате за плуването ?
|
Октомври 15th, 2011, 1:47 am |
|
 |
Brothers of Metal
Администратор
Регистриран на: Декември 29th, 2010, 7:52 pm Мнения: 563 Местоположение: София
|
 Re: Плуване.
Зависи от стила плуване и от интензивността, може да се използва както като кардио тренировка, така и като силова.
_________________ www.Muscle-Team.net
|
Октомври 15th, 2011, 11:26 am |
|
 |
KoHaH
|
Аз лично това лято цялото бях на морето бачках като спасител и си плувах Крол (моряшката) цяло лято така всеки ден по 1 километър и доста поизчистих и пресата и рамената се понацепиха .... и съм доста доволен. А бътарфлай си плувах ей така от време на време по 50 метра най много, защото повече неможех. Кое е по - добре плуване или бягане за изчистване на коремната преса ?
|
Октомври 15th, 2011, 10:51 pm |
|
 |
Brothers of Metal
Администратор
Регистриран на: Декември 29th, 2010, 7:52 pm Мнения: 563 Местоположение: София
|
Плуването изразходва повече енергия и мисля че е по-добо за пресата, особено стила кроул.
_________________ www.Muscle-Team.net
|
Октомври 16th, 2011, 11:42 am |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|