www.Muscle-Team.net
http://www.muscle-team.net/forum/

Винстрол
http://www.muscle-team.net/forum/viewtopic.php?f=18&t=118
Страница 1 от 1

Автор:  Jordan_staff [ Януари 30th, 2011, 1:33 am ]
Заглавие:  Винстрол

Винстрол изгражда плътен, качествен вид на мускулите без подкожна течна задръжка.


Винстрол е по-популярното название на анаболния стероид Станозолол. Класифициран е като анаболен стероид, проявяващ много по-голяма тенденция за изграждане на мускулите, отколкото андрогенна активност в началните занимания. Анаболните свойства на този препарат са доста меки в сравнение с многото по-силни стероиди, но може да се разчита на него като медикамент за изграждане на мускули. Свойствата му дори могат да се сравнят с тези на Дианабол, но Винстрол няма такава склонност към водна задръжка.
Тъй като Станозолол не е способен да се преобърне в естроген, антиестрогени не са необходими при приема му. Гинекомастия не се получава дори при чувствителни спортисти. Винстрол изгражда плътен, качествен вид на мускулите без подкожна течна задръжка. Затова е удобен за “изчистващи” цикли, когато водната и мастна задръжка са значителен проблем. Популярен е при атлетите, чиито спортове изискват сила, бързина, издръжливост. Обичайната доза за мъже е 35-75мг на ден под форма на таблети и 25-50мг на ден за инжекциите. Често се комбинира с други стероиди в зависимост от желаният резултат. Обикновено за маса се използва заедно с по-силен андроген като Дианабол, Тестостерон или Анадрол. В този случай Винстрол балансира цикъла, като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност, отколкото ако се ползват такива стероиди самостоятелно. Резултатът, който се очаква, е значително качване на нова мускулна маса, с по-приемливо ниво на водна задръжка.
При цикли за чистене Винстрол може да се комбинира с неароматизиращи андрогени като Тренболон или Халотестин. Подобни комбинации помагат за дефиницията, нацепения вид на мускулатурата, което е така желано от културистите. По-възрастни трениращи могат да добавят медикаменти като Примаболан, Дека-дураболин, ако желаят натрупването с този стероид. В такъв случай би трябвало има по-добри резултати с по-малко странични ефекти от стандартни андрогенни терапии(цикли).
За жени приемът трябва да е около 5-10 мг на ден.
По време на по-дълги цикли или с по-високи дози, черният дроб трябва строго да се наблюдава чрез правене на кръвна работа. Трябва да се обърне внимание и на факта, че и двете разновидности на Винстрол са свързани с неблагоприятни промени в HDL/LDL холестеролни нива. Този страничен ефект е често срещан при анаболната терапия и очевидно може да се превърне в здравословен проблем, когато дозата или времетраенето на приема надминават нормалното. Оралната версия би трябвало да има по-голям “удар” върху холестерола от инжекционната заради метода на прилагане, затова е и по-лошият избор от двете по отношение на този страничен ефект.
Станозолол в орална форма може да има и голямо влияние върху нивата на SHBG(sex hormone-binding globulin). Това е характерно за всички анаболно/андрогенни стероиди.

Автор:  Blacky [ Януари 31st, 2011, 3:43 pm ]
Заглавие:  Re: Винстрол

Най-готиния стероид :mrgreen:

Автор:  NERON81 [ Януари 31st, 2011, 4:29 pm ]
Заглавие:  Re: Винстрол

има ли въобще готин стероид?

Автор:  Jordan_staff [ Януари 31st, 2011, 6:46 pm ]
Заглавие:  Re: Винстрол

Атлетите използват стероиди..да не говорим за профи билдърите,
а дори и повечето любители..
Спорно е мнението дали има готин стероид,факт е обаче,че се
използват широко..

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/