MET-RX CEE

СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ НАПРЕДНАЛА КРЕАТИНОВА ТЕХНОЛОГИЯ

CEEAKG на Метрекс е революционен пробив в креатиновите добавки. CEEAKG предлага нова форма креатин, наречен Креатин Етил Естер. Тази лесна за използване форма на креатин е за всеки, който търси увеличен мускулен обем, сила и резултати

Креатин Етил Естер
Креатин Етил Естер /СЕЕ/ e креатин монохидрат с естер. Тази лесна за ползване форма на креатин ще е от полза за всеки, който търси мускулен растеж, сила и резултати.

ПОНЯКОГА ПО-МАЛКО ЗНАЧИ ПОВЕЧЕ
Обикновеният креатин монохидрат е доказал ефективността си за нарастване на чистата мускулна маса и сила. Въпреки това, обикновеният креатин монохидрат се абсорбира трудно от арганизма и неговата ефективност зависи от абсорбиращата способност на клетките. Ниското абсорбационно ниво на креатина изисква поемането на по-големи дози за постигане на желания резултат. СЕЕ не разчита на усвояване, стимулирано от инсулин, затова и дозировките са по-малки. Този креатин се абсорбира напълно бе да е необходима нужда от допълнителна консумация на въглехидрати, както е при повечето креатин монохидрати.

БЕЗ ЗАРЕЖДАЩА ФАЗА
Обикновеният креатин монохидрат изисквма “зареждаща фаза”???, в която са нужни големи количества креатин. CEEAKG на Метрекс изведе креатините в следващо поколение технологии с СЕЕ-Sorb Complex – специално формулирана смес от etherified??? Креатин и креатин AKG. Заради тази специална формула, отпада фазата на зареждане. Просто вземете две таблети трийсет минути преди тренировка и веднага след нея.

Разфасовка: 180 табл.
99 лв.
Поръчай

Comments are closed.