Explode F-Drine

Опаковка: 120 капсули/300 мг.
F-Drine съдържа Синефрин – главното ” активно” вещество в плода на цитрусовото дърво Aurantium. Плодът е известен още като zhi shi (в традиционната китайска медицина). В различните части на света плодовете биват зелени или оранжеви. F-Drine в химично отношение е много подобен на Ефедрин и на Псевдоефедрин, които са генерични съставки в много лекарствени продукти, като лекарства за алергия, за отслабването и увеличаване на енергията, съдържащи Ma Huang.
Препаратът се различава от Ефедрин по това, че Synephrine (Синефрин ) е полуселективен симпатомиметик (той въздейства върху определени тъкани, които затлъстяват, а не повлиява други мускулни тъкани като тези на сърцето), докато Ефедра въздейства еднакво на всички тъкани и по този начин често причинява странични ефекти. Доказано е, че за разлика от медикаментите, съдържащи Ефедра, които причиняват определени сърдечно-съдови странични ефекти като високо кръвно налягане и сърцебиене, екстрактът на Aurantium няма ефект върху хемодинамиката като пулс и кръвно налягане.
Изследователи при университета на Мърсър в Атланта доказаха, че Synephrine (Синефрин) е умерен стимулант, подобен по въздействие на кофеин и Ефедра. Той има подобни ефекти: повишава енергията, потиска апетита и увеличавайки скоростта на метаболизма, повишава и изразходването на енергия. В традиционната китайска медицина zhi shi е използуван, за да стимулира QI (Чи).
Доза от 4 – 20 мг на Synephrine ( Синефрин ) на ден е типичната доза, която е налична в 200 – 600 мг. на стандартизиран цитрусов екстракт на Aurantium (3 – 6 % Synephrine). Изследванията върху животни, използуващи високи дози на изолиран (прочистен) Synephrine, показаха повишаване на кръвно налягане, но по – новите изследвания, проведени върху хора, не показват каквито и да е сърдечно-съдови странични ефекти.
Най- вероятното обяснение за ефектите на отслабване, в резултат на цитрусовите плодове на Aurantium / Synephrine/, са намаленият апетит и повишаване на термогенезата. Въпреки че тези ефекти са реални, те са по – малко драматични в сравнение с ефекти, предизвикани от Ma Huang (алкалоиди на Ефедра).
И така, да обобщим информацията за F-Drine :
При употребата му ще можете да тренирате по-тежко или по-интензивно в зависимост от какво имате нужда. Повишената термогенеза ще ви позволи да намалите нивото на мазнините в своя организъм, а тези които не могат да ограничат апетита си, ще намерят верен помощник в тази трудна борба.

Етикет:
Количество на продукта в една опаковка: 120 бр.
Състав на съдържанието в препоръчаната дневна доза (2 капсули):
Екстракт от Citrus aurantium (6 %-ен) – 600 mg
Помощни вещества: Декстроза,колоидален силициев диоксид, магнезиев стеарат.
Предназначение: Подпомага намаляването на телесното тегло чрез увеличена термогенеза (превръщане на мазнините в топлинна енергия). Спомага за повишаване на силовите постижения и издръжливост.
Препоръчвана дневна доза: 2 капсули сутрин или преди тренировка, приети с течност.
“Да не се превишава препоръчителната дневна доза!”
“Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!”
“Да се съхранява на място, недостъпно за деца!”

120 капсули
28 лв
Добави в количката

Comments are closed.