Explode Body Fibro Fuel

Body Fibro Fuel (Боди Фибро Фюел) е уникален продукт, който ще ви помогне да ограничите количеството на поеманата храна. Ще намали мазнините във вашето тяло благодарение на добавените липотропни фактори. Ще ускори евакуацията на отпадните вещества от храносмилателния тракт.
Body Fibro Fuel (Боди Фибро Фюел) съдържа растителни фибри, висококачествен суроватъчен протеин, лецетин и холин. Всички тези вещества са напълно безвредни и са балансирани така, че да ви помогнат да редуцирате вашето тегло, като се премахнат натрупаните мазнини в мастните депа и се отстрани шлаката в храносмилателния тракт. Ускорената евакуация на преработена храна и нейното изхвърляне ще ви освободи от усещането за дискомфорт и всички неприятни последици от задържането на токсини, дължащи се на забавеното освобождаване на червата.
Body Fibro Fuel (Боди Фибро Фюел) е уникален продукт, който ще ви помогне да ограничите количеството на поеманата храна. Ще намали мазнините във вашето тяло благодарение на добавените липотропни фактори. Ще ускори евакуацията на отпадните вещества от храносмилателния тракт.

Ускорената евакуация на преработена храна и нейното изхвърляне ще ви освободи от усещането за дискомфорт и всички неприятни последици от задържането на токсини, дължащи се на забавеното освобождаване на червата.

Body Fibro Fuel (Боди Фибро Фюел) е балансиран да достави необходимите биологично активни вещества. Чрез него по време на диета, съчетана с тренировки, ще имате необходимата енергия за протичане на тренировъчния процес. Добавеният суроватъчен протеин ще ви предпази от загуба на активна мускулна маса, като осигури необходимите аминокиселини за забавяне на катаболните процеси.
Приет в доза от 20 – 30 грама 30 минути преди хранене, Body Fibro Fuel ще ви помогне да ограничите поемането на по – голямо количество храна. За целта смесете Body Fibro Fuel с малко количество вода, разбъркайте добре до получаване на гъста хомогенна каша. Консумирайте кашата посредством лъжица, а веднага след това изпийте 200-250 мл вода. Изчакайте да изтекат необходимите 30 минути, след което се насладете на вашата храна. Ще усетите, че насищането идва много по-бързо и от минимално количество храна. Полезните ефекти от действието на Body Fibro Fuel ще са още по-бързи, ако и диета ви е балансирана и рационална по отношение на съчетанието: белтъчини, въглехидрати и мазнини.

Body Fibro Fuel съдържа:

Суроватъчен протеин – Суроватъчният протеин съдържа перфектен аминокиселинен профил в правилната концентрация, което е гаранция за оптимални постижения. На клетъчно и на хормонално ниво организмът реагира на приема му по най – рационалния начин. От всички известни храни суроватъчният протеин е най-богатият източник на Верижно Разклонени Аминокиселини (BCAA). Много изследвания и научни експерименти доказват, че протеиновият синтез може да се стимулира и без тренировки благодарение на BCAA, които изпълняват функция на азотен донор под формата на Л -Аланин, превръщащ се в глюкоза, когато гликогеновите запаси са изчерпани. Следователно не е необходим прием на големи количества въглехидрати, за да се съхрани гликогенът в тялото.
Суроватъчният протеин съдейства за намаляване на кръвното налягане при хипертоници. Определени биоактивни съставки на суроватъчния протеин снижават нивата на лошия холестерол, а науката отдавна доказа, че високите нива на холестерол причиняват някои сърдечни заболявания.
Една от съставките – глюкомакропептид въздейства за намаляване на зъбната плака и предотвратява развитието на кариеси.
Глюкомакропептидът съдейства и за отделянето на потискащия апетита хормон холецистокинин, като по този начин суроватъчният протеин подпомага контрола над телесното тегло. Важна е и способността му да неутрализира различни вредни бактерии, тъй като лактоферинът, една от съставките, противодейства на вредните бактерии в чревния тракт.

Фибри – Фибрите, или така наречените още влакна (влакнини), са онази част от храната, която не може да бъде асимилирана от организма на човека. Фибри се съдържат в растителните продукти. Млечните и животинските храни не съдържат никакви фибри. Храните, които са богати на мазнини, имат минимални количества фибри, а храните с високо съдържание на влакна не съдържат мазнини или наличието на такива е минимално. Фибрите играят основна роля за предотвратяване на запек и стомашни разстройства.
Диетата, богата на фибри, може да помогне при хемороиди, при раздразнен стомах.
Възрастните хора се нуждаят от 20-30 грама фибри на ден, защото тялото има потребност от 12 гр. фибри на всеки 1000 консумирани калории. Хора, които консумират малко фибри (под 13 грама на ден), са два пъти по-застрашени от дивертикулозис (заболяване, при което торбичките /дивертикули/, които оформят стените на дебелото черво, са възпалени) от тези, консумиращи много фибри. Повечето хора приемат около 10 гр. влакна на ден, което е твърде малко.
Дневната нужда от фибри за децата може да се изчисли, като към възрастта се прибави числото 5. Например, за дете на възраст 10 години, дневната нужда от влакна е 15 грама (10+5=15 гр.).

Пектин – Пектинът принадлежи към групата на разтворимите хранителни влакнини и притежава изразена способност да свързва водата и да образува високо вискозни разтвори. Той свързва и жлъчните киселини в червата. Пектинът напълно ферментира под въздействие на микробите в дебелото черво за разлика от неразтворимата целулоза. Тези важни свойства на пектина определят и ползите от неговия прием.
Проведени проучвания в България с високо естерифициран ябълков пектин показват, че приложението му в диетите на болни с нарушения в липидната обмяна понижава концентрацията на холестерола в кръвта с 5-18%. Това е резултат от ефекта на пектина върху екскрецията (изхвърлянето) на жлъчните киселини, вискозитетните му свойства, както и на редица други механизми. Установено е, че пектинът намалява увеличените нива на “лошия холестерол” и на триглицеридите, без да намалява нивото на полезния холестерол в липопротеините с висока плътност. Пектинът подобрява функцията на дебелото черво. Ферментацията на пектина съдейства за увеличаването на микробиалната клетъчна маса в несмлените фекални остатъци, а това увеличава разграждането им. Способността на пектина да свързва водата, довежда до разреждане на съдържанието в дебелото черво, а резултатът е намаляване на вредното въздействие на токсините.

Холин – Отнася се към витаминоподобните вещества. Влиза в състава на комплекса холин-фосфатид-лецитин. Биологичната му роля в организма е многофункционална. Притежава мощно липотропно действие.
При недостатъчно белтъчно хранене, лишено от холин, се развива цироза на черния дроб.
Холинът е едно от малкото вещества, способни да проникват през така наречената кръвно – мозъчна бариера, която предпазва мозъка от промени в 24-часовия хранителен режим, и достигащо до мозъчните клетки, където произвежда химикал, който оказва полезно въздействие върху паметта.

Етикет:
Препоръчителна дневна доза – 60 g, резделени на три приема (сутрин, обед и вечер) преди хранене
Състав на препоръчителната еднократна доза (20 g): Суроватъчен протеин – 9 g, Влакнини – 5.6 g, Пектин – 0.4 g, Холин тартарат – 0.2 g.
Помощни вещества: калциев фосфат, подсладители Е 951 източник на фенилаланин, Е950, натурално идентичен аромат – лимон.
Енергийна стойност за 60 g продукт /препоръчваната дневна доза/: 150 Kcal
Начин на употреба: Смесете Body Fibro Fuel с малко количество вода и разбъркайте добре до получаване на гъста хомогенна каша. Консумираите кашата посредством лъжица , а веднага след това изпийте 200 – 250 мл вода.
“Да не се превишава препоръчителната дневна доза!”
“Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!”
“Да се съхранява на място, недостъпно за деца!”
Състав Количество в препоръчаната
дневна доза, g % от референтната стойност
за среднодневен прием
Суроватъчен протеин 27 54
Въглехидрати 4.6 *
Полизахариди 4
Лактоза 0.6
Захар 0
Мазнини 2 *
Наситени мазнини 1
Влакнини 17 50
Енергийност общо
от мазнини 150 Kcal
18 Kcal 7.5**
Аспартам 0 0
Минерални соли и
микроелементи
Натрий 340 mg 14
Калий 1050 mg 30
Калций 640 mg 31
Магнезий 100 mg 27
Фосфор 200 mg 20
Хлор 100 mg 3
Желязо 2 mg 10
Цинк 0.3 mg 4
Мед 0.3 mg 15
Хром 0.05 mg 40

* Няма референтна стойност за среднодневен прием
** Процентът е спрямо дневен хранителен прием от 2000KcalАминокиселини Количество в g/100 g белтък
Триптофан 1.0
Валин 5.4
Треонин 7.3
Лизин 8.8
Изолевцин 5.5
Левцин 8.9
Фенилаланин 2.8
Метионин 1.9
Аргинин 2
Цистин 1.9
Тирозин 2.5
Хистидин 1.7
Пролин 6.5
Глутамин и неговите прекусори 20.8
Аспартова киселина 10.6
Серин 5.3
Глицин 2.2
Аланин 4.8

500гр
24 лв
Добави в количката

Comments are closed.