Explode L-carnitine + Teavigo®

Представяме ви един иновативен и качествен продукт L-карнитин + Teavigo®.
L-карнитин + Teavigo® е продукт, изработен от Capsugel – Франция по поръчка на Explode.
При изработката на този суплемент е използвана технологията Licaps.
Licaps® е нов и патентован метод за напълване и запечатване на течности в твърди желатинови или растителни капсули, съставени от две части. Технологията е трудна за копиране и е защитена от Capsugel.
Licaps® се произвеждат във фармацевтични производствени предприятия на фирмата Capsugel във Франция, които са в съответствие с всички текущи Добри производствени практики (сертификат GMP от AFSaPS).
Capsugel е компания, основана в САЩ през 1895 под името Warner Lambert, която е била първият производител на твърди желатинови капсули. Следователно, опитът на Capsugel в производството на капсули е изключително богат.
Празните капсули Licaps® отговарят на съображенията за натурални и чисти продукти:

Потребителите искат все по-натурални продукти, с по-малко добавки и с редуциран списък на инградиенти:

– Без разтворители;
– Без консерванти;
– Без глутен, скорбяла и захар;
– По-малко количество допълнително вложени вещества (пълнители), отколкото в таблетките;
– Без пластификатори, алергени и генно модифицирани организми.

L-карнитин + Teavigo® притежава редица приемущества пред конкуретнти продукти.

Препоръчителна цена:
60 Li caps – 30.00лв.

1. Поради използваната технология Licaps® вложените активни субстанции Л-карнитин и Екстаркт от зелен чай са бързо и максимално усвоими. Както знаете, човешкото тяло абсорбира хранителни вещества и ензими изключително под формата на течност. Течностите се усвояват по-бързо от праховете, които първо се разтварят в стомаха, преди да се усвоят. Licaps® са капсули, чието съдържание (хранителни вещества или ензими) е в течна форма. След като обвивката на капсулата се разтвори в стомаха, вложените вещества могат да се възприемат непосредствено от организма. При таблетките и традиционните капсули компонентите първоначално поемат течност, разпадат се и чак тогава се разтварят, така че съдържащите се вещества да могат да се абсорбират от тялото. Приемането на добавки под формата на Licaps® осигурява едно оптимизирано, бързо и цялостно оползотворяване на съдържаните вещества и по този начин се получава по-ефикасно действие на продукта!

2. Вложеният Л-карнитин е под формата на L-Carnitine Crystalline. Трябва да знаете, че L-Carnitine Crystalline съдържа 100% L-карнитин, за разлика от L-Carnitine L-тартарат, който се влага във всички други таблетни и капсулни форми. Дори и най-добрият и качествен тартарат се състои от 68% L-карнитин и 32% L-винена киселина.
Може да кажем, че L-карнитин + Teavigo® е перфектен продукт, защото предлага доброто действие и усвояемост на течната форма на L-карнитин (изработван от Л-карнитин база) и удобството на капсулните форми за носене и употреба.
Информация за действието и употребата на L-карнитин виж: тук.

3. Друго голямо преимущество на продукта е добре подбраният синергичен комплекс от съставки L-карнитин и Екстракт от зелен чай. Използван е максимално най-качественият екстракт от зелен чай – Teavigo®
Teavigo® е разработен DSM Nutritional Products, бивше подразделение на Roche и водещ производител в света на витамини и каротиноиди. Използваната технология е разработена и патентована за получаване на максимално чист екстракт зелен чай. Този процес позволява концентрацията на най-важния активнен компонент на зеления чай (epigallocatechin gallate – EGCG) да бъде максиамална. EGCG е най-значимият катехин в зеления чай и повечето от положителните въздействия на зеления чай върху здравето се обясняват именно с неговото действие.

4. Изключително важно предимство на Зелен чай Тeavigo™ е, че за разлика от други екстракти и от листата на зеления чай, той не съдържа кофеин. По тази причина Зелен чай Тeavigo TM не предизвиква безсъние, нервност, раздразнителност и главоболие при хора, чувствителни към кофеина.
Макар че Зеленият чай отскоро се превърна в модерна съставка в “здравословните храни и добавки”, не забравяйте, че зелен чай е бил използван в Азия преди повече от 2000 години за предотвратяване, лечение на много болести и постигане на дълголетие.
Най-интересна е ползата от TEAVIGO ™ при редукцията на мазнините и поддържането на здравословно телесно тегло. Особено ефикасна е ролята му при правилно изградена тренировъчна програма и спазване на хранителен режим.
За диетолозите EGCG (Епигалокатехин галат) представлява голям интерес. Той стимулира производството на хормона норадреналин, който засилва метаболизма и изгарянето на мазнини. EGCG (Епигалокатехин галат) е задължителен компонент на всяка диета.
Зеленият чай Тeavigo™ намалява теглото, без да предизвиква отрицателни промени в сърдечния ритъм, повишава енергийния разход, редуцира лошия LDL холестерол и най-важното, поддържа здравословното ниво на телесното тегло.
EGCG (Епигалокатехин галат) подобрява състоянието при диабет, като намалява нивата на инсулина и кръвната глюкоза.
TEAVIGO ™ играе роля и за оралното здраве. В различни проучвания е доказано, че EGCG потиска развитието на бактерии, предпазва от образуване на плаки, причинени от глюкан, намалява разрушаването на зъбния емайл, намалява активността на слюнчената амилаза, инхибира унищожението на колаген във венците и намалява летливи серни съединения, които причиняват лош дъх.
Добре проучени са ползите от EGCG като антиоксидант. Организмът синтезира няколко антиоксиданта за защита, но хранителният прием на антиоксидант е необходим за оптимален ефект. Интересна концепция е да се комбинира TEAVIGO ™ с антиоксидантните витамини С и Е.

Като цяло можем да обобщим, че L-карнитин + Teavigo® е перфектен продукт за намаляване на телесните мазнини. Не по-малко важен е фактът, че така създадената формула няма никакви странични или нежелани действия.
L-карнитин + Teavigo® значително допринася за подобряване на цялостното здравословно състояние.

Етикет:
L-carnitine+Teavigo® e продукт, изработен от Сарsuel™-Франция за Explode™.
Използваната технология Licaps® позволява веществата да бъдат вложени в течна форма.
Така вие получавате:
250 тд L-canitine crystalline – многократно по-ефективна, абсолютно пречистена, с най-висока концентрация и стабилност течна форма на карнитина. 25 тд Teavigo® – 93% EGCG (Epigallocatechin gallate) – чист екстракт от зелен чай без кофеин. Зеленият чай Teavigo® намалява теглото, без да предизвиква отрицателни промени в сърдечния ритъм, повишава енергийния разход, редуцира лошия LDL холестерол и спомага за поддръжката на здравословно телесно тегло.
Предназначение: при физически натоварвания за спортуващи лица като средство, спомагащо изгарянето на мазнините.
Препоръчителна дневна доза: 2 капсули дневно приети с течност.
Съхранение: В оригинални опаковки, на сухо и защитено от слънчева светлина място, при температура до 25° С.

60 капс.
30 лв
Добави в количката

Comments are closed.