Syntrax Guggulbolic

Подсилване на щитовидната жлеза
Изгаряне на мазнини
Засилване на метаболизма

GUGGULBOLIC съдържа гугулстероиди (те нямат нищо общо с анаболните стероиди, които са опасни), които оптимизират функцията на щитовидната жлеза. По този начин се постига оптимално изгаряне на мазнини и регулиране на теглото. GUGGULBOLIC също подобрява визията на кожата и намалява шанса за поява на кафяви петна. GUGGULBOLIC съдържа 30 мг чисти E & Z гугулстероиди, а също така и специален екстракт от тъмнокафяв гугул. GUGGULBOLIC съдържа пълния спектър гугулстероиди, които се съдържат в растението Гугул.

Какъв екстракт съдържа GUGGULBOLIC? Жълт или тъмнокафяв?

GUGGULBOLIC съдържа единствено тъмнокафяв екстракт, който е пъти по-силен от жълтия вариант. За да си гарантирате максимален ефект, винаги приемайте само тъмнокафявия екстракт от растението гугул.

Какви резултати могат да се очакват от GUGGULBOLIC?

Когато определени вещества стимулират щитовидната жлеза, тя произвежда повече щитовидни хормони, като тироксин. Тези щитовидни хормони са отговорни за ускоряването на метаболизма, което води до силен катаболен ефект върху мастната тъкан. Практически, това означава, че гугулстероидите ще стимулират щитовидната Ви жлеза, което ще повиши нивата на метаболизма Ви и ще изгаряте повече подкожни мазнини. Сами по себе си гугулстероидите са показали силна изгаряща мазнините активност. Докато приемате GUGGULBOLIC е възможно да усетите леко загряване, дължащо се на повишения метаболизъм, както и подобрение на визията на вашата кожа.

Безопасен ли е GUGGULBOLIC?

ДА! GUGGULBOLIC е напълно безопасен.

Ами цената?

Сравнете цената на GUGGULBOLIC с друг продукт, съдържащ гугулстероиди, и сами ще се убедите!

Начин на употреба: 1-2 капсули три пъти дневно.

Продуктът не е лекарствено средство.

Стойност % от дневна доза
Дозировка
Доза 1 капсула -
Дози в опаковка 90 -
Други
Guggul EZ 30 mg -
Guggul Resin Extract 500 mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

90 caps
47 лв
Добави в количката

Comments are closed.