BSN Thermonex

THERMONEX™ е термогенен фетбърнър, формулиран специално за изгаряне на ненужните мазнини. Патентованата формула на THERMONEX™ съдържа и съставки, които повишават продуктивността на тялото, подобряват менталната функция, концентрацията и регулират функцията на щитовидната жлеза в нормални граници.

Продуктът съдържа:

• Кофеин – повишава енергийните нива, потиска апетита и глада, помага на ума и вниманието, подобрява нервномускулната дейност и стимулира термогенезата. Термогенезата представлява изгарянето на калории с отделяне на топлина. Кофеинът поддържа термогенезата съвместно със зеления чай.

• Екстракти от зелен чай – в зеления чай се съдържат вещества, наречени катехини, които стимулират термогенезата и окисляването (изгарянето) на мазнините, заедно с кофеина. Зеленият чай също притежава и антиоксидантни качества.

• Октопамин – Това е биогенен амин, използван, за да поддържа и подобрява термогенезата и другите действия на кофеина и зеления чай.

• Еводиамин (98 %) – това е неароматен ванилоиден рецептор и е един от алкалоидите, които се съдържат в растението Evodia Rutaecarpa. При изследвания върху животни еводаминът намалява телесните мазнини, чрез стимулиране на термогенезата.

• Йерба Мате – В Южна Америка се използва като алтернатива на кафето. Източник е на кофеин и други метилксантини. Също така съдържа вещества, подобряващи ефекта на метилксантините. Добавя се към Thermonex по същите причини, както и октопаминът.

• Кора от портокал – източник на синефрин, той също е биогенен амин и се използва подобно на октопамина, с който е тясно свързан химически.

• Нарингин – съдържа се в цитрусовите плодове. Този биофлавоноид се използва, за да удължи действието на кофеина и другите метилксантини.

• L – Тирозин: Тази естествена основна аминокиселина е включена в THERMONEX™, за да възстановява веществата медиатори ( норепинефрин ), отделяни от кофеина и другите съставки. Катехоламините участват в регулирането на нервномускулната дейност, вниманието, концентрацията и настроението.

• Йодотирозин и дийодотирозин – Това са две форми на тирозина, съдържащи минерала йод. Йодният тирозин се използва в синтеза на тироидните хормони. Така, тези две форми се включват в Thermonex, за да поддържат произвеждането на хормони от тироидната жлеза, изключително важни за цялостната обмяна и здраве на тялото.

THERMONEX™ е създаден, за да се използва като част от добре балансирана диета и тренировъчен режим за отслабване, придаване на тонус и енергия.

Начин на прием: Приемайте 3 капсули 2-3 пъти дневно, около 30 минути преди тренировка или преди хранене.

Стойност % от дневна доза
Дозировка
Доза 3 капсули -
Дози в опаковка 40 -
Антиоксиданти
Зелен чай (Green Tea) 375 mg -
Билки
Evodia Rutaecarpa Fruit 40 mg -
Yerba Mate 200 mg -
Патентовани Формули
Advantra Z® (Citrus Aurantium 10% Synephrine) 20 mg -
Други
Diiodotyrosine 100 mcg -
Iodotyrosine 100 mcg -
Naringin 50 mg -
Octopalean (Octopamine HCL Norsynephrine HCL) 200 mg -
Кофеин (caffeine) 250 mg -
Заменими Аминокиселини
Таурин (Taurine) 300 mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

120 caps
78 лв
Добави в количката

Comments are closed.