BSN Cheaters Relief

Отличителни черти:
Блокира въглехидратите;
Потиска усвояването на мазнините;
Подпомага изгарянето на въглехидратите за енергия;
Регулира на теглото дори и при висококалорични храни;
Поддържане на кръвната захар и инсулиновите нива в нормални граници;
Подходящ в моменти, когато „изневерявате” на своята диета

Cheaters Relief™ е фетбърнър, който регулира приема на калории за тези, приемащи висококалорични храни. Уникалната бленда от съставки на Cheaters Relief™ потиска действието на ензимите, отговорни за разграждането на мазнините и въглехидратите, като по този начин свеждат до минимум тяхното усвояване. Чрез Cheaters Relief™ можете да се наслаждавате на любимите си ястия, без да чувствате вината от това, че изневерявате на своята диета!

Cheaters Relief™ съдържа 3-матрична система от въглехидратни и мастни регулатори, които Ви позволяват да “лъжете” организма си с любимите си, но за сметка на това висококалорични храни и едновременно с това да продължите да пазите фигурата си без излишни мазнини. Ако Ви е омръзнало да се чувствате виновни затова, че сте нарушили нискокалоричната си диета, с някоя вкусна, но неподходяща храна, то Cheaters Relief™ е Вашият продукт. Той ще премахне всякаква вина, но по-важното е че ще запази диетата Ви и съответно физическата форма, която имате или към която се стремите. Мечтата на всеки – Cheaters Relief™ . Освен, че намалява усвояемостта на приеманите въглехидрати и мазнини, този продукт насочва калориите към мускулатурата, вместо в мастната тъкан. Това е сложна разработка на BSN, използвана както от дамите по време на мъчителни диети, така и от професионални атлети, с цел да се намали качването на ненужни мазнини по време на основен период.

Начин на прием: Една доза 15-20 минути преди и една доза 15-20 минути след ядене

Стойност % от дневна доза
Дозировка
Доза 1 капсула -
Дози в опаковка 120 -
Патентовани Формули
CHEATERS RELIEF™ CARB & FAT INHIBITOR PROPRIETARY MATRIX

Fat Relief Blend: , Chitosan, Cassia Nomame

Carb Relief- Insulin Regulator- Calorie Re-Direction Blend: , Phaseo-Lean , R-ALA , 4-Hydroxy-Lean , Cinnulin-PF 564 mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

120 caps
55 лв
Добави в количката

Comments are closed.