Explode Ultra Tan

Отдавна учените са разбрали че UV стимулират човешкото тяло да секретира пигмента меланин. Меланин е общо понятие за група пигментни вещества, придаващи “тъмен”, “кафяв”, “черен” цвят на някои прости форми на живот, растения, животни и при хората. При хората меланинът е една от причините за естествената пигментация на кожата, косата, ириса на окото и др. В кожата на човека меланинът се съхранява и произвежда от специални клетки, наречени меланоцити. Макар, че всички хора имат приблизително еднакъв брой такива клетки, меланоцитите на хората с по-тъмна кожа просто могат да произвеждат по-голямо количество пигмент в сравнение с по-светлокожите хора. Това става при така наречения процес тирозиназа. За да може да протече този процес е необходимо наличието на аминокиселината L-tyrosine, която е градивен елемент на пигментния протеин меланин. В следствие на непълноценно или недостатъчно хранене, а това е често явление при жените в резултат спазване на диети особено през летния период, количеството на L-tyrosine може да не е достатъчно за да протече почерняването ви бързо и безопасно. Предимството на Ultra Tan за ускоряване на почерняването пред другите методи за почерняване е, че той изисква по-малко излагане на увреждащите ултравиолетови лъчи, за да се получи слънчев загар.

Друго основно предимиство е че Ultra Tan ви помага да изградите един напълно естествен и здравословен тен.
На пазара на продукти за почерняване има много вещества от типа автобронзанти. Кремовете за почерняване съдържат дихидрокси ацетон (ДХА) – вещество, което реагира по химически път с най-горния пласт на кожата, обикновено третирането с такива кремове води до получаване на неравномерен и неестествен тен. Същият проблем се наблюдава и при употребата на препарати които съдържат каротиноиди (братовчеди на каротина в морковите). Тъй като човешката кожа е по-дебела на дланите на ръцете и на стъпалата на краката, тези зони стават забележимо оранжеви на цвят при използването на тези елементи.
И така да обобщим Ultra Tan е препарат които ще ви помогнем за максимално кратко време да получите естествен и здравословен тен. Както при излагане на слънчеви лъчи така и при употребата на солариум.
Препарата се предлага в разфасовки от 60 капсули при цена 19.00 лв. Препоръчаната употреба е 1-2 капсули от 30-60 минути преди излагането на UV светлина.

Етикет:
Начин на употреба: една капсула дневно 30 мин. преди излагане на слъннце/солариум.
Всяка капсула съдържа: 500 mg L-тирозин и 0.3 mg меден карбонат.
Помощни вещества: магнезиев стеарат, силициев диоксид, аспаргинова киселина.
“Да не се превишава препоръчителната дневна доза!”
“Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!”
“Да се съхранява на място, недостъпно за деца!”

60 капс.
19 лв
Добави в количката

Comments are closed.