NOW Choco Energy Shots

Енергизира тялото;
Подкрепя мисловната дейност;
Повишава концентрацията;
Скъсява времето за реакция;
Идеален за дълги кросове, маратони;
Без изкуствени съставки и подсладители;
Изключителен вкус на фин шоколад;
Подсилен с 2,000 мг Bioenergy RIBOSE™
Вегетарианска формула;

NOW® ChocoEnergy™ ще изостри сетивата Ви на максимум, ще придаде освежаващата и тонизираща енергия, от която тялото се нуждае за да бъде максимално ефективно. NOW® ChocoEnergy™ съдържа съставки, доставящи мощен прилив на енергия, както и бленд от витамини и минерали, които работят успоредно за да придадат продължителен и максимален тонизиращ ефект. Този продукт е допълнително подсилен с балансирана комбинация на B-12, патентования монозахарид Bioenergy RIBOSE™, NAD (никотинамид аденин динуклеотид) – важен метаболит в процеса на образуването на енергия, Chromium Chelavite® (Хелатна форма на Хром, която се усвоява много по-пълноценно). ChocoEnergy™ съдържа още Yerba Mate – натурален източник на кофеин и полифеноли, както и Chocamine® – патентован екстракт от какао, който придава удивителния енергизиращ ефект на шоколада, без захари или мазнини. Комбинацията от съставки в NOW® ChocoEnergy™ зарежда тялото с животворна енергия, а като добавим изключителния вкус на фин шоколад, прави приемът му в изключително удоволствие!

За да изтискате максимума от всяка тренировка, комбинирайте този продукт с шотовете NOW L-Carnitine 2,000 и B-12 10,000 мкг!

Изцяло натуралните енергийни шотове са удобни, лесно преносими и ще бъдат винаги с вас в офиса, в колата, във фитнеса или навсякъде и винаги, когато се нуждаете от повече енергия!

Стойност % от дневна доза
Дозировка
Доза 15 мл -
Дози в опаковка 1 -
Базови Съставки
Въглехидрати 13 g 4%
Захари 5 g -
Калории 60 -
Протеини 0.5 g 1%
Витамини
Витамин В-12 1000 mcg 16667%
Минерали
Натрий (Sodium) 140 mg 6%
Хром (Chromium) 200 mcg 167%
Билки
Yerba Mate 100 mg -
Патентовани Формули
Chocamine®
[Standardized Cocoa Extract (Theobrma cacoa) (Seed)]
(min. 12% Theobromine) (Contains 80-110 mg of natural caffeine) 1 g -
Други
D-Ribose 2 g -
NAD 10 mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

15 ml
3.50 лв
Добави в количката

Comments are closed.