Controlled Labs Glycer Grow

Повишава доставката на хранителни вещества към клетките
Регулира нивата на солите и електролитите в междуклетъчните пространства
Увеличава обема на клетките
Подобрява възстановяването
Повишава издръжливостта
Повишава желанието за тренировка
Подобрява растежа на чиста мускулна маса
Подобрява васкуларизацията

GlycerGrow е най-съвременната формула за увеличаване обема на мускулната клетка, излизала някога на пазара. GlycerGrow е патентован продукт, който съдържа бленд от съставки със синергистично действие за увеличаване обема на клетките, значително повишаване на ефекта от креатина и стимулиране процесите за изграждане на мускулна маса. Когато този продукт се комбинира с умерено нисковъглехидратна диета, прием на протеини и солидна тренировъчна програма, ефекта е изумителен – значително нарастване на мускулната маса, експлозивна сила и васкуларизация (значително подобрение на кръвоснабдяването на мускулните тъкани и разширяване на кръвоносните съдове).

В период на изгаряне на мазнини, продуктът е изключително подходящ за стак (комбинация от продукти за повишаване на целевите ефекти), заедно със REDuction и Green Bulge за да се поддържа високата интензивност на тренировките и максимални резултати. GlycerGrow съдейства за премахването на крампите, предизвиква инсулинов пик, който значително повишава усвояването на протеините.

В период за качване на маса (високо въглехидратни диети), GlycerGrow може да бъде комбиниран с Green Bulge и White Blood за максимален напомващ ефект и качване на чиста мускулна маса.

GlycerGrow подобрява васкуларизацията (разширяване на кръвоносните съдове и обхващане на мускулните тъкани с по-гъста мрежа от кръвоносни съдове, което води до повишен кръвопоток и подобряване снабдяването на тъканите с хранителни вещества и кислород), подобрява електролитния баланс в клетките и междуклетъчните пространства, помага за постигане на мускулна плътност и красив изглед на мускулатурата.

GlycerGrow е изключително подходящ за тренировки за издръжливост, той подобрява циркулацията на водата в тялото и повишава енергията.

При тежки тренировки с тежести, GlycerGrow дава експлозивна сила, подобрява възстановяването и премахва симптомите на претрениране.

В продукта са включени GlycerGrow ComplexTM, който съдържа:

Glycerol MonoStearate – това е естерна форма на глицерол (познат също като глицерин) със стеаринова киселина, който увеличава концентрацията на флуиди в кръвта и тъканите. Концентрацията на флуидите в тялото е константа, за това когато глицеролът се приеме заедно с вода, тя не се отделя от тялото, докато глицерола е или отстранен от бъбреците, или разграден в черния дроб. Казано просто, когато глицеролът се приеме като суплемент, той бързо подобрява водния баланс в тялото, което от своя страна значително подобрява усвояван6ето на други хранителни вещества, приети с него. Крайният резултат е по-бърза доставка на хранителни вещества към клетките и удължен „напомпващ” ефект по време на тренировка. Glycerol MonoStearate е без цвят, без мирис и има сладникав вкус;
Л-Таурин (L-Taurine) – подобрява настроението, ободрява и стимулира нервната система, засилва паметта и дава желание за тренировка;

CellCharge ComplexTM съдържа:

Натриев Хлорид – играе жизненоважна роля при много процеси в организма – провеждане на нервни импулси, транспорт на органични и неорганични вещества през клетъчните мембрани, активността на ензими и др. Натриев хлорид е много важен за премахването на мускулните крампи, като има свойството да задържа така необходимата за всички процеси вода, която при физически натоварвания лесно се губи от организма за охлаждане на тялото
Калий – калиевите соли са важни електролити, които се губят чрез потенето. Калият е важен макроелемент, както за предотвратяването на крампите, така и като цяло за мускулното съкращение. Той е важен за пренасянето на хранителни вещества през клетъчните мембрани

Първоначална употреба: за да прецените индивидуалния си толеранс към продукта, разтворете 1-2 мерителни лъжици в поне 1 л вода, сок или спортна/електролитна напитка и приемете около 30 мин преди тренировка.

Начин на употреба: 1-4 мерителни лъжици, разбъркани в 1 л вода, сок или спортна/електролитна напитка и приемайте през продължителен период от време – преди, след и по време на тренировка. За най-добри резултати, комбинирайте GlycerGrow с GreenBulge, 3-6 л вода на ден, протеини, умерено ниска въглехидратна диета и интензивна тренировъчна програма.

Продуктът не е лекарствено средство.

Стойност % от дневна доза
Дозировка
Доза 8.33 г -
Дози в опаковка 120 -
Базови Съставки
Калории 54 -
Мазнини 6 g 9%
Наситени мазнини 6 g 30%
Минерали
Калий (Potassium) 70 mg 2%
Натрий (Sodium) 163 mg 7%
Патентовани Формули
CellCharge Complex™
Sodium Chloride And Potassium Gluconate. 834 mg -
GlycerGrow Complex™
Glycerol Monostearate (GMS From Vegetable Source) And L-Taurine. 7500 mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

1 kg
95 лв
Добави в количката

Comments are closed.