Controlled Labs Blue Gene

Повишаване на издръжливостта и силата;
Ускоряване на възстановяването;
Повишаване нивата на хормоните по естествен път
Без стимуланти и забранени вещества;

Blue Gene е продукт, разработен да повиши капацитета на митохондриите, подобри хормоналния баланс и да повиши притока на кислород до клетките по време на интензивна спортна активност, в резултат на което да се повиши издръжливостта и да се ускори възстановяването на мускулатурата. Blue Gene е изцяло натурален продукт, не съдържа стимуланти и забранени вещества, а ефектът е удивителен – по-голяма издръжливост, сила, максимално бързо възстановяване и премахване на мускулните трески.

Цисус (Cissus) е натурална съставка, която притежава силно антикатаболно въздействие и предпазва структурата на мускулатурата. Цисус подобрява доставката на хранителни вещества и кислород до тъканите, притежава противовъзпалително действие и облекчава болезнеността на мускулите. Цисус подобрява заздравяването на сухожилията и ставните връзки, подсигурява тяхната стабилност, за да могат те да издържат на тежки натоварвания (особено важно при работа с големи тежести).

Л-Карнитинът има редица благоприятни въздействия върху метаболизма на мазнините и повишава капацитета за аеробна активност. Изследвани са много форми на Л-Карнитин, но една от тях – GlycoCarn® (Glycine Propionyl-l-carnitine) показва най-силно благоприятно въздействие върху сърдечния мускул и функцията на скелетната мускулатура.GlycoCarn® е форма на Л-Карнитин, която има силно изразен антиоксидантен ефект, подобрява доставката на кислород до тъканите и повишава издръжливостта при интензивно физическо натоварване. GlycoCarn® повишава нивата на хормоните по естествен път, включително инсулиноподобния фактор на растежа IGF. GlycoCarn® повишава продуктувността и нивата на азотен оксид при атлетите.

Екстрактите Carao и Catuaba работят успоредно с други съставки във формулата, за да подобрят доставката на кислород до мускулните клетки, да повишат силата ииздръжливостта.Тяхно друго положително въздействие е повишаване на либидото.

Кверцетин (Quercetin) и Гинко Билоба (Ginkgo Biloba) повишават циркулацията на кръвта през капилярите, повишават кръвопотока към тъканите и дават на активните атлети значителен прилив на енергия и издръжливост в отсъствието на стимуланти.Тази формула укрепва имунната система, тя притежава силни антивирусни, антиалергенни и антиоксидантни свойства.Blue Gene намаля умората, подобрява възстановяването между повторенията, дава издръжливост и желание за тренировка.

Останалите съставки във формулата са подбрани и работят успоредно за да подобрят кръвопотока, да повишат доставката на кислород и хранителни вещества към клетките, да повишат по естествен път нивата на хормоните и нивата на свободния тестостерон.

Тренирайте по-интензивно от всякога… Сега Blue Gene може да ви даде това което търсите – издръжливост, сила, по-бързо и по-качествено възстановяване!

Начин на прием: Една доза, 45 мин преди тренировка.

Стойност % от дневна доза
Дозировка
Доза 5 таблетки -
Дози в опаковка 30 -
Витамини
Витамин В-3 (Niacin) 50 mg 250%
Минерали
Натрий (Sodium) 41 mg 2%
Патентовани Формули
Blue C Complex™
L-Carnitine, Cissus Quadrangularis, Carao Extract, Catuaba 4:1 Extract And GlycoCarn 4050 mg -
Blue Sky Complex
Quercetin, Ginkgo Biloba, Grape Seed, Epimedium Sagittatum, Coenzyme Q10, Griffonia Simplicifolia Extract, Apigenin And Perilla Frutescens 2200 mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

150 caps
110 лв
Добави в количката

Comments are closed.