Controlled Labs Black Hole

Увеличаване на апетита
Индиректно покачване на мускулна маса
Стимулиране на метаболизма за изгаряне на мазнини

За да постигнете високи резултати е нужно да се храните колкото може повече. Някои хора трудно могат да приемат няколко хиляди калории на ден. Това е разбираемо поради факта, че при приемане на храна се отделят хормони, които казват на мозъка, че тялото е заситено и няма нужда от повече калории и това води до липса на апетит. Тези хормони са много полезни за хора с наднормено тегло, които искат да изчистят ненужните килограми. Но ако вие се стремите да се храните правилно и целта е качване на сериозна мускулна маса, тези хормони стоят като преграда между вас и желаните резултати. Black Hole е продукт, който ограничава действието на тези хормони, той съдържа естествени алкиламиди (alkylamides) които заблуждават мозъка, че не са консумирани достатъчно калории и се нуждаете от повече храна.

Продуктът съдържа:

Non-Psychoactive Cannabinomimetic Alkylamides Комплекс:

Всички знаят, че марихуаната те прави гладен. Как тогава атлет или активно спортуващ човек може да си стимулира апетита, без да се налага да прибягва до забранени вещества? Отговорът е група алкиламиди, които се свързват с определени рецептори, отговорни за апетита (увеличаване и намаляване), имунната система, противо възпалителните защити на организма и чувството на еуфория.

Билките съдържащи тези алкиламиди са Пурпурна Ехинацея (Echinacea Purpurea) и Спилантес (Spilanthes Acmella). И двете билки имат различни алиламиди, но последните изследвания показват, че три от тях имат най-високо въздействие върху рецепторите, отговорни за ограничаване на апетита. Лабораторните изследвания показват също, че тези съставки могат да се свързват с рецепторите за продължителен период от време. Това означава, че Black Hole ще събуди желание за глад във вас по-голямо от колкото сте изпитвали преди.

Комплекс Digest-It-All:

Този комплекс подпомага храносмилателната система, като увеличава отделянето на стомашни сокове за пълноценно усвояване на приетата храна. Обикновен Хмел (Humulus Lupulus), помага на стомаха да образува повече стомашни сокове за подобряване на храносмилането. Clavo Huasca и Cayaponia Tayuya премахват газовете и подуването на стомаха. Джинджифил (Ginger) стимулира образуването на жлъчка в жлъчния мехур, също така и притежава антиоксидантни свойства. Giant Knotweed (Fallopia sachalinensis) е също антиоксидант. Тези два мощни антиоксиданта ще помогнат неутрализирането на свободни радикали, породени от увеличената консумация на храна.

Начин на прием: 3 капсули преди първото хранене за деня.

Продуктът не е лекарствено средство!

Стойност % от дневна доза
Дозировка
Доза 3 капсули -
Дози в опаковка 30 -
Патентовани Формули
Digest-It-All™
Humulus Lupulus, Canyaponia Piauhiensis Extract, Tynanthus Panurensis Extract, Ginger Root, Giant Knotweed 1100 mg -
Non-Psycoactive Cannabinomimetic Alklamides™
Echinacea Purpurea Root, Spilanthes Acmella 1000 mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

90 caps
80 лв
Добави в количката

Comments are closed.