Syntrax Radox

Формула от мощни антиоксиданти
Антиоксидантна защита
Неутрализиране на свободните радикали
Забавяне на процесите на стареене

RADOX е формула, която намалява действието на опасните за човешкото тяло свободни радикали. В RADOX са комбинирани няколко високоефективни съставки с антиоксидантни свойства.

RADOX снабдява организма с вещества с антиоксидантни свойства, които най-често липсват при повечето хранителни режими. Това е и причината да е толкова високоефективен.

Какво са свободни радикали?

Физическите занимания и тренировки водят до появата в човешкото тяло на свободни радикали. Клетките в човешкото тяло са подложени на атака от опасни молекули, наречени свободни радикали. Това са остатъчни продукти при обмяната на веществата. Свободните радикали имат електричен заряд, способни са да унищожат клетъчната структура и да нарушат клетъчните функции. Освен това човек постоянно приема свободни радикали от въздуха, който вдишва под формата на токсини и замърсители. Ефектът от тези вреди не се усеща веднага, но в един момент риска от травми на нервната система, ставите, вътрешните органи и кръвните клетки е сериозен.

Защо RADOX е различен?

Ако се загледате в етикета на повечето формули съдържащи антиоксиданти, ще забележите два факта: или съставките са малко на брой, или пък са в недостатъчно големи количества, за да се постигне максимален и забележим резултат. RADOX е единствената формула на пазара, която доставя всички необходими агенти за борба със свободните радикали и то в достатъчно големи дози за постигане на максимален резултат.

Какви са съставките в RADOX?

a. R – алфа липоева киселина – Счита се за “универсален” антиоксидант. Тя е както мастно, така и водноразтворима. По този начин тя влияе върху почти всяка тъкан в човешкото тяло. R-АЛК не само стимулира нормалната функция на черния дроб, но и силно намалява действието на свободните радикали, свързани с метаболизма на въглехидратите. RADOX съдържа само R изомера на АЛК.

b. Комплекс Каротиноиди – това са изключително важни мастноразтворими антиоксиданти. Освен че действат като антиоксиданти, някои от тях имат и специфични свойства. Лутеинът подобрява зрението, здравето на кожата и сърдечносъдовата система. Ликопенът пък подобрява функцията на белия дроб, пикочния мехур и простата.

c. Grape Seed Extract – изключително мощен водноразтворим агент в борбата със свободните радикали, който помага и при алергии и възпаления. Подобрява кръвния поток.

d. Green Tea Extract – силен водноразтворим антиоксидант, който засилва имунната система и подобрява функцията на бъбреците. Предпазва от дихателни и храносмилателни инфекции. Подобрява функцията на сърдечно-съдовата система, като поддържа нормалното ниво на холестерол и триглицериди.

e. Ginkgo Leaf Extract – водноразтворим антиоксидант, който усилва насищането с кислород на мозъчните клетки. Засилва познавателната памет и подобрява здравето на мозъка.

f. Anthocyanin Complex – съдържа пълния спектър антоцианини от червена репичка и цветно зеле, които са дори по-добри от антоцианините, съдържащи се в боровинката. Антоцианините са водноразтворими антиоксиданти, важни за очите и цялостното здраве.

g. Milk Thistle Extract – водноразтворим антиоксидант, който e изключително полезен за здравето и пречистването на черния дроб от токсини.

h. Giant Knotweed Extract – съдържа два водно- и мастноразтворими антиоксиданта. Счита се за антиоксидант от ново поколение.

Ами цената?
Сравнете цената на RADOX с цената на други антиоксидантни формули и ще се убедите, че е по-изгодно да закупите формула с всички необходими съставки, вместо да закупувате всеки ингридиент отделно.

Начин на употреба: Като добавка. Три капсули дневно с храната.
Продуктът не е лекарствено средство.

Стойност % от дневна доза
Дозировка
Доза 3 капсули -
Дози в опаковка 30 -
Антиоксиданти
Anthocyanin Complex 25 mg -
Carotenoid Complex 20 mg -
Isolyn (R – Isomer a-Lipoic Acid) 200 mg -
Зелен чай (Green Tea) 200 mg -
Билки
Giant Knotweed Root 50 mg -
Гинко Билоба (Ginkgo Biloba) 200 mg -
Млечен Магарешки бодил (Milk Thistle Extract) 200 mg -
Зелени Храни
Грозде (Grape Seed Extract) 200 mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

90 caps
55 лв
Добави в количката

Comments are closed.