Syntrax R

Мощен антиоксидант
Подобряване на настроението
Забавяне процесите на стареене
Антиоксидантна защита
Неутрализиране на свободните радикали
Намаляване на подкожните мазнини

Ако искате да сте сигурни, че извличате максималните резултати от приема на алфа липоева киселина, то R е вашият продукт. R съдържа само фармацевтично чистия R-изомер на алфа липоевата киселина (АЛК), който практически дава всичките й положителни ефекти, за разлика от S-изомера, който е неестествен и има отрицателен ефект.

Какво е R?

R съдържа R-изомера на алфа липоевата киселина.

Какво е особеното при R?

Повечето добавки на пазара с АЛК съдържат и двата (S и R) изомера. Единствено R-изомерът е естествен, докато S-изомерът е нездравословен и има отрицателен ефект върху метаболизма на въглехидратите и инсулиновата чувствителност. R съдържа само R-изомерът, който е полезен за човешкото тяло. Когато се комбинират и двата изомера, ефектът на алфа липоевата киселина върху въглехидратния метаболизъм и инсулиновата чувствителност значително намалява.

Какви резултати могат да се очакват от R?

Изследвания показват, че АЛК оказва положителен ефект върху инсулиновата чувствителност и успешно се справя със свободните радикали. Приемът на АЛК повишава чистата мускулна маса и намалява количеството подкожни мазнини. Друг ефект от приема на АЛК е подобряване на настроението и усещане за благоразположение.

Ами цената?

Разбира се цената на R-изомера е по-висока от обикновените продукти, съдържащи АЛК. Но като съотношение цена/ефект R превъзхожда всички продукти, съдържащи АЛК.

Начин на употреба: 1-2 капсули 3 пъти дневно като добавка към храната.
Продуктът не е лекарствено средство.

Стойност % от дневна доза
Дозировка
Доза 1 капсула -
Дози в опаковка 90 -
Витамини
D-Biotin 500 mcg -
Антиоксиданти
Isolyn (R – Isomer a-Lipoic Acid) 100 mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

90 caps
52 лв
Добави в количката

Comments are closed.