Syntrax Nitrous

Азотен буустер
Подобряване кръвоснабдяването на мускулите
“напомпващ” ефект

Омръзнало ви е да приемате различни продукти за покачване на мускулна маса с висока цена и нулев ефект? Търсите по-различен продукт? NITROUS е най-дорбият NO2 (азотен буустер) продукт на пазара!

Поради неутралният си вкус NITROUS е в прахообразна форма, което подпомага по-доброто му усвояване. Можете да го разтворите в любимата си напитка, сок или вода, без да забележите неприятен вкус. Високата биоактивност на продукта ви дават напомпване, за каквото не сте мечтали, страхотна мотивация за тренировка и перфектно възстановяване.

Какво е NITROUS?

NITROUS е оптималният азотен продукт на пазара. Уникалното е, че той съдържа най-ефективната форма на аргинин – di-l-arginine-l-malate. Комбинацията от аргинин с малатова киселина притежава ненадминато въздействие върху секрецията на инсулин, мускулно напомпване, васкуларизация, допълнителна енергия, както и възстановяване на мускулните фибри. Тази форма е не само с висока биоактивност, но има такива физиологични ефекти като никой друг продукт.

Ами цената?

Без съмнение NITROUS ви дава най-добрите резултати за тази цена. Цената на NITROUS е по-ниска от конкурентните продукти, а ефектът е изумителен.

Начин на употреба: 2 дози дневно и на гладно. За предпочитане е едната доза да е преди тренировка.

Продуктът не е лекарствено средство.

Стойност % от дневна доза
Дозировка
Доза 5 г -
Дози в опаковка 60 -
Заменими Аминокиселини
Nitrous Malate (Di-L-arginine-L-malate) 5000 mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

300 gr
90 лв
Добави в количката

Comments are closed.