BSN NO-Xplode NT

Целеви ефекти

Повишаване на енергията и мотивацията
Повишаване фокуса и концентрацията
Увеличаване мускулния обем и васкуларизация
Екстремно „напомпване” на мускулатурата
Повишаване на силата, издръжливостта и мускулния капацитет за работа
Намаляване на мускулната умора
Подобряване кръвоснабдяването на мускулните клетки
Постигане здравословни нива на азот в тялото

N.O.-XPLODE™ е безспорният бестселър, най-уникалният и екстремален предтренировъчен продукт за повишаване на енергията, силата, издръжливостта, продуктивността на мускулите и резултатите като цяло. N.O.-XPLODE™ придава експлозивна сила, интензитет и мотивация за всяка спортна дейност. N.O.-XPLODE™ стимулира менталната дейност, повишава концентрацията, за да можете да се фокусирате максимално върху тренировъчния процес. N.O.-XPLODE™ намалява значително умората, повишава издръжливостта и продуктивността на мускулите, той повишава кръвопотока в кръвоносните съдове, подобрява снабдяването на клетките с хранителни вещества и кислород и създава оптимални предпоставки за техния растеж и развитие

N.O.-XPLODE™ е продукт, който цели повишаване на резултатите. Преди атлетите да стъпят на своята арена, те ще почувстват несравнима енергия и мотивация, невиждана сила и фокус, N.O.-XPLODE™ ще умножи техните усилия, за да могат те да бъдат доминиращи.

N.O.-XPLODE™ е уникален продукт и доказва, че не случайно BSN е официалната марка на UFC (Ultimate Fighting Champion – най-голямата ММА организация във Северна Америка).

Начин на употреба:
За да прецените индивидуалния си толеранс към продукта, започнете като приемете 1 доза (1 мерителна лъжичка) N.O.-XPLODE™, разтворена във 150 – 200 мл студена вода. Изчакайте 30 минути и при необходимост приемете още 1 доза.
По време на тренировъчни дни смесете 1-3 дози с 250 – 500 мл и приемете 30-45 мин преди тренировка (смесвайте 1 доза с около 150 мл вода). За максимален резултат, приемайте на празен стомах ( поне 2 часа след хранене или 1 час след протеинов шейк).

В нетренировъчни дни смесете 1 доза с 150 мл студена вода и приемете на гладен стомах. За максимален резултат приемайте около 3-4 л течности на ден, заедно с адекватно количество протеин и въглехидрати. След тримесечен прием, направете пауза от един месец.

Препоръчително е комбинирането на N.O.-XPLODE™ в стак с CELLMASS®, SYNTHA-6™, NITRIX® или AXIS-HT™ за максимален ефект.

30 packs
125 лв
Добави в количката

Comments are closed.