BSN Axis HT

Отличителни черти:

Матрица за максимално отделяне на тестостерон;
Повишаване на силата, издръжливостта и продуктивността на мускулите;
Придаване необходимата агресия за тренировки;
Поддържане нивата на холестерола в здравословни граници;
Подобряване възстановяването и укрепва имунната система;
Предпазване мускулатурата от разпад и подобрява възстановяването;
Подобрява съня и успокоява тялото, което позволява активно спортуващите да отпочинат максимално;

AXIS-HT™ е изцяло натурален продукт, който по естествен път стимулира собственото производство на тестостерон в тялото. AXIS-HT™ не е хормонален продукт, той потдиква тялото да произвежда тестостерон, което от особена полза за тези, които искат да покачат чиста мускулна маса, да придобият по-голяма сила, а същи и по-голяма полова мощ. AXIS-HT™ е напълно безопасен аналог на вредните хормонални стимуланти.

Към AXIS-HT™ са добавени цинк и магнезий, които са особено ефективни по време на сън и успешно задвижват механизмите за отделяне на тестостерон и хормон на растежа, като по този начин подсилват възстановяването на мускулната тъкан, нейното изграждане и предотвратяват претренирането.

Само Axis – HT е създаден, за да поддържа ‘ свръх нормалния ‘ прилив на тестостерон и свързаните с него андрогени, от които се нуждаете, за да се възстановите, да трупате маса и да се представяте на свръх ниво. Хормоните може и да са изчезнали от света на добавките, но влиянието, което те оказват върху тялото и физическата активност не е. BSN отново вдигна летвата с Axis – HT.

Axis – HT е предназначен да подпомага увеличаването на естественото (eндогенно) произвеждане на тестостерон и свързаните с него андрогени. Потребителите могат да усетят повишаване на либидото и подобряване на сексуалните функции, в добавка към натрупването на чиста телесна маса и сила и по – голяма агресия и мотивация по време на тренировки. Axis – HT не стероиден продукт и не съдържа хормони, креатин и стимуланти.

Ефектът на Axis – HT може да се усети само след няколко дни. Мотивацията ви по време на тренировки нараства неимоверно. Вие жадувате за тежестите, изпитвате огромно желание да поемете контрол над тях, както никога досега.

След 1 седмица вашата сила продължава да нараства. Мускулите ви изглеждат и ги чувствате по – плътни. Можете да правите повече вдигания и вените ви изпъкват. Усещате, че ще се случи нещо значимо.

След 2-3 седмици се случва пълната ‘ тестостеронно – андрогенна ‘ метаморфоза. Мускулите ви са значително по – плътни, по – големи и по – твърди. Силата ви и еластичността на кръвоносните съдове са абсурдни. Телосложението ви изглежда по – изразено, наситено и ‘ сухо ‘ – нещо, което обикновено е толкова трудно за постигане. Да не говорим за либидото ви – в този момент то работи на високи обороти…това е един от най – добрите ефекти. Чувствате се все едно сте отново на 18 и всичко току що започва. С всяка изминала седмица вашите мускулни клетки стават все по – пълни с гликоген, протеин, сила и устойчивост към умората. Те стават неуморни. Това не може да се сравни с нищо досега .

НЕ БЪДЕТЕ ПОСРЕДСТВЕНИ…БЪДЕТЕ КРАЙНИ !

Не позволявайте на нормалното произвеждане на тестостерон – андроген да ви ограничава в нормално тяло. Увеличете произвеждането до свръх – нормално с Axis – HT и постигнете чудовищно телосложение и физическа активност, които да му отговарят.

Axis – HT … единственият най – силен анаболно – андрогенен ускорител

Стойност % от дневна доза
Дозировка
Доза 2 таблетки -
Дози в опаковка 60 -
Минерали
Магнезий (Magnesium) 150 mg 38%
Цинк (Zinc) 10 mg 67%
Патентовани Формули
StAR-P2™ (Patent Pending)
Inositol Hexaphosphate, TPS3™ (3 Fraction Tribulus Terrestris Composite Yielding A Precision Ratio Of Protodioscin And Saponin Concentrations), GF5™ (Proteinaceous Avian Nucleus Extract) Containing Naturally Occurring Growth Factors: IGF, FGF, NGF, EPF, GTCP), Safed Musli, Eurycoma Longifolia, Coleus Forskohlii (40% Forskolin) 2238 mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

120 caps
125 лв
Добави в количката

Comments are closed.