Controlled Labs Green Bulge

Креатинова матрица
В удобен вид на капсули
Повишаване на силата
Повишаване на издръжливостта
Покачване на мускулна маса
Повишаване на резултатите

Green Bulge е креатинова матрица и е най-уникалния продукт от този тип, излизал някога на пазара. Комбинира патентованата форма на креатин – Магнезиев Креатин Челат (Magnesium Creatine Chelate) с Дикреатин Малат (Dicreatine Malate) – две форми на креатина, които се допълват и действат успоредно за максимален ефект. Лабораторните изследвания показват, че при прием на Креатин Челат (Creatine Chelate) има значително увеличение на силата само след двуседмичен прием.

Особености на Магнезиев Креатин Челат (Magnesium Creatine Chelate)

Различното при тази форма на креатин е, че креатиновата молекула се транспортира през клетъчната мембрана по различен начин от монохидратната форма. Това позволява преминаването на катиони през клетъчната мембрана, което обяснява високата му ефективност в енергийно отношение. Казано по-просто, тази нова форма на креатин повишава усвояването на креатин в клетката, което води до увеличаване на енергийните запаси и съответно увеличава енергийния капацитет за физическа работа.

Особености на Дикреатин Малат (Dicreatine Malate)

Това е форма на креатин, свързан с молекули, които увеличават усвояемостта на креатина, откъдето и неговата ефективност. Дикреатин Малат (Dicreatine Malat) е комбинация от креатин с Яблъчна Киселина (Malic Acid) и 2 свързани монохидратни молекули.

Плюсове на Дикреатин Малат (Dicreatine Malat):

Бързо възстановяване
Намаляване умората по време на тренировка
По-добра разтворимост и усвояемост
Придаване обем на клетките

В Green Bulge са добавени още:

HyperBULGE комплекс – той съдържа Куркуминоиди (Curcuminoids) – полифеноли притежаващи антиоксидантни, противовъзпалителни и противоракови свойства,;
GYMnemic Acid – стимулира секрецията на инсулин, понижава кръвната захар;
Bитамин B6, витамин B12, Orotic Acid (Витамин от В комплекс – В13) – оптимизират функцията на митохондриите и повишават енергията;
Норвалин (L-Norvaline) – потиска ензима Аргиназа (Arginase), като по този начин тялото може да употреби повече Аргинин (Arginine), който спомага за образуването на азотен оксид, който придава обемния вид на клетките, откъдето се получава цялостния “напомпващ ефект”.
Начин на прием: 5 капсули 45-60мин. преди тренировка.

Продуктът не е лекарствено средство.

Стойност % от дневна доза
Дозировка
Доза 5 капсули -
Дози в опаковка 30 -
Витамини
Витамин В-12 1000 mcg 16666%
Витамин В-6 (Pyridoxine) 75 mg 3750%
Патентовани Формули
2CM™ Dicreatine Malate 500 mg -
HyperBulge Complex™
Curcumin, Gymnema Sylvestre, Orotic Acid, L-Norvaline, K-RALA 940 mg -
Magnesium Creatine Chelate™ 2000 mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

150 caps
70 лв
Добави в количката

Comments are closed.