Syntrax Super GLU

Подобряване на възстановяването
Покачване на мускулна маса
Предпазване от загуба на мускулна тъкан
Стимулиране отделянето на растежен хормон

SuperGLU представлява изцяло естествен микронизиран глутамин на прах. SuperGLU превъзхожда конкурентните синтетични форми на глутамин със специфична миризма и странен вкус. Производственият процес на SuperGLU гарантира снежнобяла чистота и без нежелан вкус и миризма. И за да бъде качеството още по-високо, SuperGLU е микронизиран, което прави приемането на всяка доза в удоволствие.

Глутаминът е заменима аминокиселина, но е условно незаменима за хората, подложени на физически натоварвания. Това е аминокиселината, която заема най-голям дял в скелетните мускули. При редовна употреба увеличава синтезата на протеин, предпазва от загуба на мускулна тъкан, повишава нивото на хормона на растежа и определя клетъчният обем. Глутаминът е необходим за правилното функциониране на имунната система и функционира като преносител на азота. След тежка тренировка нивата на глутамин в тялото падат с около 50% и затова приемът му е толкова важен. Подходящ е за прием и при възстановяване след тежки операции, стрес или боледуване.

С какво SuperGLU превъзхожда аналогичните продукти с глутамин?

SuperGLU е единственият микронизиран, напълно естествен чист глутамин, който няма нежелан вкус, цвят или миризма. Той представлява пухкав снежнобял инстантен прах прах, който се разтваря мигновено и незабележимо във вашата напитка.

Ами другите глутаминови продукти?

Глутаминови продукти, добити по синтетичен начин, могат да съдържат опасни съставки като разтворители и пестициди. Повечето от тези продукти имат неприятен вкус и специфична миризма.

Защо е микронизиран?

Микронизацията е процес, при който частиците глутамин стават изключително малки, като по този начин той не само се разтваря мигновено и незабележимо, но и се повишава неговата биоактивност в организма.

Ами цената?

Получавате най-добрата цена за това качество. Сравнете цената с другите глутаминови продукти и се убедете сами.

Начин на употреба: Преди, след тренировка и вечер преди сън. През деня с храната.

Продуктът не е лекарствено средство.

Стойност % от дневна доза
Дозировка
Доза 5 г -
Дози в опаковка 100 -
Базови Съставки
Калории 21 -
Патентовани Формули
Glutasol™ L-Glutamine 5 g -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

500 gr
60 лв
Добави в количката

Comments are closed.