Syntrax Micellar Creme

Чист, денатуриран мицеларен Казеин;
Уникално фин и мек вкус;
Разтваря се мигновено само с лъжица;
Подхранва мускулатурата в продължение на 8 часа;
Подходящ за прием преди лягане;
0 гр Мазнини в доза !;

SYNTRAX отново надминава себе си със своя нов продукт MicellarCreme™ – това е чист мицеларен казеин в неподправена форма, какъвто не сте опитвали никога досега! Знаете ли какво е да приемате истински казеин в чиста форма? Такъв, който не става на гранули когато се разтваря, не образува гъста консистенция и притежава уникален вкус? MicellarCreme™ е вече тук и ще промени представите Ви за казеин! MicellarCreme буквално „издухва“ конкурентните продукти и със сигурност ще ви изпълни с огромна наслада.

Казеинът е основния протеин, които се съдържа в млякото и е един от най-висококачествените протеини познат на човека. За съжаление процесът на преработка понижава качествата на този превъзходен протеин. Натриевият (Sodium Caseinate) и калиевият казеин (PotassiumCaseinate) са денатурирани (разпад на протеиновата структура) протеини. Повечето производители ги използват защото са изгодни, но те са далеч от качествата на чистия мицеларен казеин. Мицеларният казеин се разпознава лесно от денатуриран казеин, поради неговия изключителен, чист и кадифен вкус и способността му да се разтваря мигновено в течност, без да има мътен или блед като тебешир цвят.

MicellarCreme™ е уникално вкусен неденатуриран протеин, направен от естествен мицеларен казеин. В допълнение към удивителния вкус, MicellarCreme се усвоява бавно и доставя важните аминокиселини към мускулите и всички други органи през целия ден. Постепенното освобождаване на мицеларния казеин MicellarCreme го прави особено полезен за прием вечер преди лягане, защото помага за възстановяването на мускулатурата по време на сън.

SYNTRAX създава нова дефиниция за съвършенствос MicellarCreme. Този казеинов продукт се разтваря незабавно дори и само с лъжица и има вкус на мек крем, като истински млечен шейк!
Начин на употреба: Вечер преди сън. През деня като заместител на хранене.

Продуктът не е лекарствено средство.

Стойност % от дневна доза
Дозировка
Доза 30 г -
Дози в опаковка 32 -
Базови Съставки
Въглехидрати 6 g 2%
Захари 5 g -
Калории 100 -
Мазнини 0 g -
Протеини 20 g 40%
Минерали
Калий (Potassium) 220 mg 6%
Натрий (Sodium) 135 mg 6%
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

960 gr
66 лв
Добави в количката

Comments are closed.