Syntrax Essence

Покачване на мускулна маса
Подобряване на възстановяването
Бавноусвоим протеин
Нощен протеин
Протеин без мазнини и въглехидрати

Какви качества трябва да има перфектният протеин? Зададохме си този въпрос, когато разработвахме ESSENCE. Обикновените протеинови пудри в повечето случаи съдържат един нискокачествен протеинов източник, стават на бучки когато се разтварят във вода, съдържат въглехидрати и мазнини и имат ужасен вкус.
За да бъде един протеин качествен, е необходимо той да бъде комбинация от няколко висококачествени протеинови източници, да не съдържа въглехидрати и мазнини, да се разтваря мигновено дори само с лъжица и да има неповторим вкус.

Какво е ESSENCE?

ESSENCE е комбинация от висококачествени протеинови изолати с превъзходен вкус.

Защо суроватъчен изолат, а не суроватъчен концентрат?

Въпреки че е малко по-скъп от концентрата, изолатът има по-високо количество протеин в доза и не съдържа въглехидрати и мазнини. Изолатите се считат за “луксозни” протеини, имат рафиниран вкус и цветен профил.

Защо комбинация от няколко протеинови източници вместо един източник?

Едни от най-качествените източници на протеин са суроватъчният, млечният и соевият. Но все пак нито един от тези източници няма съвършените показатели. Всеки източник на протеин има своите силни и слаби страни. Соевият например понижава нивата на холестерол и предпазва сърдечно-съдовата система. Суроватъчният протеин се усвоява най-бързо от тялото и има имуностимулиращ ефект. Казеин протеинът се усвоява най-бавно, но осигурява постоянен приток на аминокиселини в тялото за продължителен период от време. Силата на ESSENCE е именно в комбинирането на тези протеинови източници. По този начин получавате силните страни на всеки вид протеин и снижавате до минимум недостатъците му.

Кога е най-подходящото време за прием на ESSENCE?

Винаги! Тъй като ESSENCE съдържа източници на протеин с различна бързина на усвояване, приемът му може да бъде както преди и след тренировка, така и сутрин, вечер и през деня като заместител на хранене. Веднага след приема на ESSENCE суроватъчният протеин започва да подхранва мускулатурата, а по-бавните казеин и соев протеин доставят на тялото аминокиселини в следващите няколко часа.

С вкус на шоколад.

Начин на употреба: Веднага след тренировка. Преди тренировка. Вечер преди сън. Сутрин. През деня като заместител на хранене.

Продуктът не е лекарствено средство.

Стойност % от дневна доза
Дозировка
Доза 28 г -
Дози в опаковка 36 -
Базови Съставки
Въглехидрати 1 g 1%
Калории 100 -
Мазнини 0 g -
Протеини 23 g 46%
Фибри 1 g 4%
Минерали
Калий (Potassium) 210 mg 6%
Натрий (Sodium) 180 mg 8%
Заменими Аминокиселини
Л-Аргинин (L-Arginine) 828 mg -
Л-Глутамин (L-Glutamine) 2139 mg -
Незаменими Аминокиселини
Л-Валин (L-Valine) 1265 mg -
Л-Изолеуцин (L-Isoleucine) 1265 mg -
Л-Леуцин (L-Leucine) 2300 mg -
Л-Лизин (L-Lysine) 2046 mg -
Л-Метионин (L-Methionine) 414 mg -
Л-Треонин (L-Treonine) 1426 mg -
Л-Триптофан (L-Tryptophan) 437 mg -
Л-Фенилаланин (L-Phenylalanine) 874 mg -
Л-Хистидин (L-Histidine) 506 mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

1020 gr
71 лв
Добави в количката

Comments are closed.