Анализ на тренировъчния процес на Добри Делев 2 седмици преди сцената

Здравейте, вече съм 101 кг и съм почти готов за голямата сцена, влизането в категория няма да ми е проблем. Менюто ми е съставено главно от яйца, месо, зеленчуци, а понякога и от пълнозърнести спагети, овесени и други ядки . Хранителните добавки са само BCAA, глутамин, протеин и въглехидрати тип “витарго” (само след тренировка). Днес заснехме и видео с тренировката ми за ръце с д-р Светомир Хубенов, специално за списание “Мускули и Фитнес”. Очаквайте и самото видео съвсем скоро. Утре е последният ми почивен ден от силовите тренировки, преди да замина за Америка. След няколко дни на 27 май летя със самолета, а самото състезание е на 2 юни. След него отново имам уредени няколко професионални фотосесии с най-добрите фотографи в света. Направих си измерване на подкожните мазнини, и резултатите бяха повече от добри:

тегло – 101 кг
височина – 171 см
телесни мазнини – 2.2 кг (2.2%)
мускулна маса – 71,7 кг

Като направим съпоставка с резултатите от преди 5 месеца, излиза, че съм загубил 8,5 кг мазнини и 7,1 кг мускули. Заради суплементите, които ползвам, кръвната ми плазма се е увеличила с около 1 л (около 20%), което е нормално. За 5 месеца съм намалил процента си на подкожните мазнини от 9,3% на 2,2%. Направих каквото трябва, сега остава да пожака най-доброто от себе си на сцената в Ню Йорк. Пожелайте ми успех!

Прилагам и видеоклип с тренировката ми за ръце, заснет и монтиран от д-р Светомир Хубенов специално за списание “Мускули и Фитнес”. Повече информация ще намерите в новия брой на самото списание!

Comments are closed.