Explode Amino Caps

Explode Amino Caps представлява ензимно хидролизиран суроватъчен протеин. Суроватъчният протеин е използван като изходна суровина, защото е богат на аминокиселините глутамин и BCAA’s – валин, левцин и изолевцин известни с това, че влияят най-силно върху покачването на мускулна маса.
Аминокиселините са основните градивни елементи на белтъчините в човешкото тяло. Explode Amino Caps играят важна роля за развитието на мускулите.
Доказана е по-голямата целесъобразност на протеинови хидролизати вместо прием на отделни аминокиселини в комбинация. При хидролизата се запазват и получават олигопептиди, оказващи въздействие върху много органи и системи в човешкия организъм. Explode Amino Caps са подходящи за ползване от всички спортисти и особено за тези, които търсят ускорено възстановяване и мускулен растеж. Тъй като някои от аминокисселини не се синтезират в тялото (незаменими аминокиселини), е абсолютно наложително те да бъдат приемани посредством външен източник от всички, които искат да водят здравословен начин на живот.
Използването само на продукти със свободни аминокиселини може да доведе до храносмилателни проблеми, породени от осмотичното налягане при резорбцията им в червата. Приемът на белтъчините само от храна забавя изграждането на мускулна маса.

След навлизането в кръвния ток отделните аминокиселини се транспортират до нуждаещите се от тях клетки, преминават в тях и се използват за синтеза на белтъчини и ензими. Белтъчният синтез и увеличаването на мускулната маса се осъществява едва след разпадането на белтъчините от храната на аминокиселини. В това е разликата между обикновения прием и поемането чрез Explode Amino Caps.
Аминокиселините във вид на препарат въздействат веднага върху строежа на мускулите, тъй като са готови за употреба. Explode Amino Caps са изключително подходящи за атлети, които желаят бързо да възстановят мускулатурата си след тренировка в рамките на минути.

Етикет:
Количество на продукта в една опаковка: 600 капсули
Състав на съдържанието в препоръчителна дневна доза (20 капсули): хидролизат 6 g.
Помощни вещества: колоидален силициев диоксид, магнезиев стеарат
Предназначение: подпомага натрупването на мускулна маса и възстановяването на спортисти на специален хранителен режим.
Препоръчвана дневна доза: 5 капсули сутрин, 5 преди тренировка, 5 след тренировка и 5 вечер след хранене, приети с течност.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
Да се съхранява на място, недостъпно за деца!
Аминокиселини Количество
g/100 g
хидролизиран белтък
Триптофан 1.1
Валин 5.3
Треонин 3.4
Лизин 6.2
Изолевцин 4.9
Левцин 8.0
Фенилаланин 5.1
Метионин 1.2
Аргинин 7.5
Цистин 1.2
Тирозин 3.2
Хистидин 2.9
Пролин 5.3
Глутамин 19.6
Аспартова киселина 11.9
Серин 4.4
Глицин 4.1
Аланин 4.2

600 капсули
45 лв
Добави в количката

Comments are closed.