Supreme Protein Bar

Най-висококачествения суроватъчен протеин изолат …маскиран като протеинов десерт!

Най-добър протеинов десерт в САЩ за 2008 и 2009;
Минимално съдържание на захари;
Протеиновите източници са от изолати;

„Кралят на протеиновите барове” – това е единственото описание, което подхожда на най-добрите протеинови десерти в САЩ – Supreme Protein®. Те притежават всички качества, които липсват на другите протеинови десерти – отличен състав и невероятен вкус. Това, което ги отличава от другите протеинови десерти е високото качество на хранителните съставки в тях. Многобройните спечелени награди на Supreme Protein® свидетелстват за тяхната висока класа. Някои от тях са Протеинов десерт на 2009 г на Bodybuilding.com, Протеинов Десерт на 2008 г на GNC, Награда за най-вкусен протеинов десерт на асоциацията American Masters of Taste, Протеинов и енергиен десерт на годината на списанието Convenience Retailer Magazine и много други.
Протеиновите десерти Supreme Protein® са единствени по рода си, те имат високо съдържание на протеин (30г), минимално количество захари и уникален протеинов бленд, включващ висококачествен суроватъчен протеин изолат и млечен протеин изолат. Протеиновият бленд от мигновено усвоимия суроватъчен изолат и бавно усвоимия млечен изолат доставят на мускулните клетки бърз и същевременно продължителен приток на аминокиселини, като по този начин протеиновите десерти Supreme Protein® засищат мускулатурата с необходимия градивен материал за дълъг период от време.

За разлика от други протеинови десерти, тук захарите са значително по-малко, което помага на атлетите да покачват чиста мускулна маса. Десертите Supreme Protein® съдържат здравословни мазнини от ленено масло, отличен състав от витамини и минерали и 0 г трансмазнини.

Десертите Supreme Protein® се отличават и с неповторимия си вкус. Завладяващи вълни от наслада ви очакват, когато опитате Supreme Protein®, апетитните слоеве са покрити с хрупкав шоколад и със сигурност ще ви накарат да очакате с нетърпение времето за поредния десерт Supreme Protein®. Никоя друга марка не се отличава с подобно съчетание от висококачествени съставки и отличен вкус. Supreme Protein® е безспорен лидер в тази индустрия и е на светлинни години от своите конкуренти.
Supreme Protein® се радват на огромна популярност в САЩ и са най-разпространените протеинови десерти на американския пазар.

Supreme Protein® се предлагат се в пет невероятни вкуса:

Шоколад и Карамел с Ядки
Хрупкаво Фъстъчено Масло
Шоколадов Сладкиш
Бисквита и Сметана
Сладкиш с Фъстъчено Масло

Стойност % от дневна доза
Дозировка
Доза 96 г -
Дози в опаковка 1 -
Базови Съставки
Въглехидрати 32 g 11%
Захари 6 g -
Калории 410 -
Мазнини 18 g 28%
Наситени мазнини 12 g 60%
Протеини 30 g -
Фибри 2 g 8%
Минерали
Калий (Potassium) 210 mg 6%
Натрий (Sodium) 190 mg 8%
Естествени Подсладители
Ксилитол (Xylitol) 22000 mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

6 лв
Добави в количката

Comments are closed.