Протеинова вафла

По голяма част от учащите или работещите които тренират се сблъскват с проблема на правилното спортно хранене. Много пъти чувствате неудобство да извадите пред колегите кутиите с пържолите и варения ориз. Изпадате в дилема дали е по-добре да ви одумват или по-добре да запазите трудно изградената мускулна маса. Хората с добро материално състояние могат да си позволят да отидат на ресторант и там да подберат правилните храни. Друг аналог са протеиновите напитки.
Но носенето на шейкър и дозата протеин също понякога е затрудняващо. Именно за тези ситуации в Explode създадохме протеинова вафла. Продукт който не може да замести храненето. Но когато трябва да набавите своите калории и протеини тя може да ви помогне. Вафлата е с тегло 40 грама и със съдържание на протеин 30%. Съдържанието и я прави най-близка до така наречените гейнери (въглехидратно белтъчни комплекси) .
Протеиновата вафла Explode е идеална и за следтренировъчна консумация за ускоряване затварянето на въглехидратния прозорец. Източника на протеин е 80 % суроватъчен протеин от най-високо качество. Протеиновата вафла е с препоръчителна цена за търговците 0.85лв. Което поне според нас я прави сравнително достъпна. Това което я отличава от повечето протеинови барове е имено вкусът на обикновенна тунквана вафла с шоколад.

Етикет: Вафла Експлоуд 40 g/ 1 бр.
Състав: суроватъчен протеин, захар, растително хидрогенирано масло, каков прах, суха сладка суроватка, слънчогледов тахан, пшенично брашно, леблебиено брашно, царевично нишесте, растително слънчогледово масло, сол, набухвател – натриев бикарбонат, Е500, емулгатор-лецитин Е 322, лимонена киселина Е 330, подобрител – ОптималW, аромат.
Съхранение: На хладно до 18 С и сухо място.

100 g съдържат
Белтъчини 30 g
мазнини 33.4 g
Въглехидрати 25.8 g
Енергийна стойност 523.8 Kkal/ 2194.7 KJ

21 броя х 40 гр
17.85 лв
Добави в количката

Comments are closed.